.blag LDAA Internet PSHA – everyday is getting closer to a stack overflow…

24Nov/090

En månad med LOVEFiLM

När jag köpte kurslitteratur från Adlibris för ett par månader sedan så fick jag ett presentkort på en månads gratisabonnemang hos LOVEFiLM.se. Det blev legande där på skrivbordet tills jag nyligen såg att erbjudandet går ut efter nyår. Så nu tog jag tag i det hela och får nu 3 filmer hemma samtidigt med obegränsat antal byten (dvs. så många som jag hinner på denna månad med tanke på Postens leveranstid, deras sortiment och arbetstakt).

Idag fick jag mina första tre filmer:

  • Battle Royale
  • Inside Man
  • The Usual Suspects

Jag har hunnit se de två första redan idag, mer om dessa senare. Det jag tänkte, var att försöka verkligen maximera detta erbjudandet så långt det går utan att överdriva (som att strunta i viktigare saker för att hinna med att se på filmerna). Men jag ska försöka se så många av detta företags filmer under denna månad som möjligt. Sedan får vi se hur det hela slutar och hur många jag hann med. Jag anser detta vara ett utnyttjande av devisen “gratis är gott” till en hög grad. Vad kommer att hända? Blir jag galen? Blir jag hungrig? Blir jag trött? Blir jag totalt beroende av denna stora dos film när månaden tar slut? Detta, är något som tiden får utvisa.

24 november - 22 december är tidsplanen. Notera dock att jag måste säga upp och skicka tillbaka filmerna senast den 22:e om jag ska slippa betala. Så beroende på hur väl deras leveranser prickar mitt schema så kan slutdatumet eventuellt modifieras med några dagar.

Med detta sagt så låter jag spelet börja.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.