.blag LDAA Internet PSHA – everyday is getting closer to a stack overflow…

25Nov/090

Film 3 – The Usual Suspects

“The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn’t exist. And like that, poof. He’s gone.”

Detta var riktigt lurig film som lämnar mycket osagt. När man ser den för första gången så förstår man verkligen inte knappt någonting av handligen men så småningom så flätas allt samman och mer och mer saker kommer upp i ljuset. Först då börjar man inse att detta är en film som är mycket djup och bjuder in till tolkning. Jag antar att jag skulle verkligen älska denna filmen om jag fick se den några fler gånger och därmed kunna analysera innehållet lite mer. Detta är en film som med nöje skall återanvändas.

Dock så hinner jag inte se den fler gånger än en om jag ska försöka hålla mitt schema i detta lilla projekt. Så nu blir det att lämna tillbaka dessa tre filmer och med spänning invänta vilka nya tre titlar som jag får se nästa gång.

Kort sagt, denna film passar nog inte om du vill bara se en slumpmässig film och koppla av lite allmänt. Däremot så är det förmodligen en riktig guldgruva om du både har tid och ork och planerar att se om denna filmen tills du verkligen förstår dess hela innebörd.

“Who is Keyser Söze?” - Verbal

IMDb: The Usual Suspects


Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.